Rangkuman Sumber Berita

Monday, 20 February 2017

5 Tahun Sukar Hamil, Rupanya Ada 'Benda' Yang Menempel Dalam Rahim Wanita Ini


Sesetengah pasangan hanya mampu berserah sahaja jika mereka masih belum dikurniakan cahaya mata. Jika ada, adalah. Jika sebaliknya, redha dan menunggu sahaja. Namun tidak bagi pasangan yang sudah berkahwin selama lima tahun ini, yang enggan duduk diam dan mencari jalan untuk mendapat zuriat.

Difahamkan, wanita ini juga seringkali mengadu kesakitan di bahagian rahimnya. Apabila dirujuk ke hospital, doktor tidak mengesan sebarang penyakit pada wanita berkenaan. Namun, beliau asyik mengadu bahagian rahimnya sakit.

Enggan bergantung pada satu pendapat, pasangan ini kemudian pergi mendapatkan khidmat rawatan dengan Zaihan Johari, pengamal perubatan Islam, bagi mencuba rawatan ruqyah. 

Dengan izin Allah, Zaihan berjaya merawat wanita itu dan apa yang mengejutkan ialah, satu 'bendasing' sebesar tapak tangan orang dewasa keluar dari rahimnya, berbau busuk. Menurut Zaihan, ia berasal dari gangguan jin.

"Ketulan kotor ini keluar dari rahim seorang wanita setelah saya rawati dan ruqyah. Dengan izin Allah, 'benda' ini berjaya dikeluarkan dan pesakit terus lega dari kesakitan di rahimnya. Pihak hospital juga terus membatalkan proses pembedahan bagi membuang rahimnya. 

"Ia seakan uri tetapi bukan. Ia sebesar tapak tangan dan baunya sangat busuk. Ia berasal dari gangguan jin. Semua ketentuan ini dengan izin Allah. Moga beliau dikurniakan zuriatnya. InshaAllah," katanya. 

Perkongsian Zaihan itu mendapat 9,021 perkongsian di Facebook.

Bagi pasangan yang tidak berputus asa dan cuba mencari jalan untuk mendapatkan zuriat, mungkin boleh mencuba kaedah rawatan secara Islam dan juga ruqyah. Semoga usaha anda bagi mendapatkan zuriat mendapat keberkatan dari Nya.

Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close