Rangkuman Sumber Berita

Tuesday, 28 February 2017

DAH VIRAL! Full Video Tersebar.. Apa Sudah Jadi..!! Video Cikgu Pendidikan Jasmani Dan Pelajar Bercium Dalam Kereta!! Memalukan ... Kalau Nafsu Dah Mengatasi Akal Fikiran, Maka Terjadilah..

metroviral.blogspot.my
KUALA LUMPUR – Sebuah video yang memaparkan dua remaja lelaki tengah asyik melayan nafsu songsang tersebar dilaman Facebook hari ini.
Video yang berdurasi 38saat itu dimuat naik oleh sebuah page Komuniti (Malaysia) telah ditonton sebanyak 10,032 pengguna facebook sejak lima jam yang lalu. Dalam video tersebut dapat dilihat dua remaja lelaki yang dipercayai pelajar sekolah menengah di sebuah sekolah mubaligh Tawau, sedang asyik melayan nafsu songsang berduan..

Sesekali remaja lelaki itu dilihat sengaja merakam logo sekolah pada pakaian pasangannya dengan sengaja.
Rakaman video yang menjijikkan itu dikecam oleh netizen dan mahu pihak PDRM dan Kementerian Pendidikan Malaysia mengambil tindakan terhadap dua pelajar lelaki itu.

Gejala LGBT dikalangan remaja semakin membimbangkan. Pihak berwajib wajar mengambil tindakan yang tegas terhadap golongan ini. Ibu bapa juga dinasihatkan agar memantau aktiviti anak masing masing
 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close