Rangkuman Sumber Berita

Saturday, 25 February 2017

SHUIB SEPAHTU KINI SEMAKIN BAIK - PERSANDINGAN DITERUSKAN

Isteri kepada Shuib Sepahtu, Siti Sarah Raissuddin memberitahu yang dia tidak kisah jika majlis ulangtahun perkahwinan serta persandingan mereka itu tidak jadi atau dibatalkan, asalkan kesihatan suami diutamakan. 

Namun kata Sarah, perancangan majlis tersebut akan tetap diteruskan kerana suaminya yang baru sahaja dibenarkan keluar dari hospital baru-baru ini sudah semakin baik. 


 Kata Sarah lagi, dia juga mengharapkan majlis yang bakal berlangsung Ahad ini juga akan berjalan seperti yang dirancang dan kesihatan suaminya juga berada dalam keadaan yang baik-baik sahaja.

 

"Shuib sudah dibenarkan keluar semalam, Alhamdulillah kesihatannya semakin baik. Majlis yang dirancang Ahad ini akan diteruskan. Saya harap semuanya baik-baik sahajalah.

 

 

"Sebenarnya kalau tidak jadi atau terpaksa dibatalkan pun saya tidak kisah. Kesihatan suami itu lebih utama tetapi setakat ini, majlis tetap akan diteruskan," kata Sarah. 

Terdahulu, pelawak yang juga anggota kumpulan Sepahtu itu dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) sebuah hospital Jumaat lalu akibat tekanan darah rendah. 

Pasangan ini merancang untuk mengadakan majlis persandingan buat kali pertama sempena enam tahun mereka mendirikan rumah tangga. Apa pun, semoga majlis ini akan berjalan lancar dan dipermudahkan segala urusan. 

 

 

 

Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close