Rangkuman Sumber Berita

Wednesday, 22 February 2017

Suami Letih Ditelefon Berkali-Kali Dipaksa Pulang. Rupa-Rupanya Isteri Mengandung 3 Bulan KETAGIH…

Suami Letih Ditelefon Berkali-Kali Dipaksa Pulang. Rupa-Rupanya Isteri Mengandung 3 Bulan KETAGIH… | Seringkali kita mendengar kisah-kisah daripada suami atau pengakuan daripada isteri tentang tabiat pelik isteri mereka bila mengandung, pelbagai cerita pelik yang diceritakan sepanjang mengandung. dan ini ialah salah satu kisah pelik yang berlaku kepada satu pasangan suami isteri.

“Assalamualaikum…Kisahnya macam ni, saya dah berkahwin selama 2 tahun, dan isteri saya sekarang tengah menggandung dah masuk 3 bulan, yang buatkan saya rimas sekarang ni isteri ada tabiat pelik, saya nak buat kerja pun susah, kejap-kejap call ”cepat la balik, cepat la balik”.
Kalau saya ni boss tuan punya syarikat tak pela jugak, ni saya makan gaji, bukan apa isteri saya nak suruh saya balik semata-mata nak 1 benda ja, dia nak cium ketiak saya, start dia menggandung sampai la sekarang dia tak berubah.
Lagi 1 benda yang buatkan saya tak selesa, dia tak bagi saya mandi bila saya balik kerja atau lepas main futsal, dia kata kalau lepas mandi bau ketiak tak sama, terpaksalah saya ikutkan, kalau tak, tak tahu apa jadi. Nasib masa nak pergi kerja takde plak dia kata tak payah mandi.😂😂
Sekarang ni apa yang patut saya buat nak bagi isteri berubah, kalau boleh tak nak la macam ni, kalau sampai 9 bulan tak tau apa plak jadi dengan saya.” 😂😂 

Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close