Rangkuman Sumber Berita

Saturday, 4 March 2017

4 Tahun TAK KERJA. Tp Suami Sara Keluarga n Rumah Mewah, Rupa2nya Ini KERJA Suami !!!

4 Tahun TAK KERJA. Tp Suami Sara Keluarga n Rumah Mewah, Rupa2nya Ini KERJA Suami !!! | Assalamualaikum. Nama saya Ain. Saya just nak share tentang “kebaikan suami saya untuk saya dan anak” almost 4 tahun suami saya tak bekerja selepas bisnes dia lingkup!

Sekadar Gambar Hiasan.
Mula-mula dia jadi malas nak bekerja mungkin sebab dia stress, sedih, kusut dengan keadaan dia masa tu. hari berganti hari dah 4 tahun dia tak bekerja, dia juga cuba mencari kerja yang dia minat tapi tak dapat. Duit simpanan hasil jual rumah makin hari makin habis sebab duit tu lah yang dia dok pakai setiap hari.

Adalah beberapa kali kami gaduh besar sebab saya stress dengan keadaan suami yang tak bekerja, asyik dok rumah jer. Yang menangung saya sorang-sorang. Sampai tahap saya minta diceraikan sebab tak tahan dengan kehidupan macam ni.

Sumber: KRT
Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close