Rangkuman Sumber Berita

Thursday, 2 March 2017

Awaklah Adik Angkat Paling Best Pernah Abang Play!! Jangan Sampai Isteri Abang Tau Ok!! Awas Isteri2 Di Luar Sana Jgn Mudah Percaya Dengan dengan perempuan yang selalu berdamping dengan suami di tempat kerja.

Awaklah Adik Angkat Paling Best Pernah Abang Play!! Jangan Sampai Isteri Abang Tau Ok!!

Bermula dari hubungan adik angkat sehinggalah 'terangkat' sampai ke katil. Bagaimanapun, lelaki itu menafikan yang mereka berzina. Sebaliknya hanya sekadar meraba payudara adik angkatnya sahaja.Ini kerana dia lebih puas berbuat demikian sehingga sanggup membelikan pakaian dalam yang baru untuk perempuan itu. Luluh hati isteri setelah mengetahui suaminya berlaku curang. Malangnya lelaki itu masih tidak mampu melupakan perempuan itu. Baca screenshot di bawah.
"Sebagai pengajaran untuk para suami di luar sana dan juga sebagai peringatan kepada isteri agar jangan mudah percaya dengan perempuan yang selalu berdamping dengan suami di tempat kerja. 


"Hubungan yang mula-mulanya dengan status adik angkat yang lama kelamaan sampai terangkat sampai atas katil. Bukan nak suruh syak wasangka pada suami, tetapi berwaspadalah. Di depan kita memang baik, tetapi di belakang kita dia tidur pula dengan betina lain," kata Nabila.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close