Rangkuman Sumber Berita

Thursday, 16 March 2017

Gara-gara isteri tak boleh mengandung selepas 3 taun berkahwin suami tergamak menikam kemaluan isteri sehingga mati. tapi isteri ni pun satu dah tak boleh mengandung pun ada hati nak kutuk suami....



Suami TIKAM Kemaluan Isteri Dengan Gunting Gara² Kesal Isteri Tak Mengandung !!! |Indonesia-Seorang wanita ditemui maut dengan gunting sepanjang 32 sentimeter masih melekat dikemaluan dipercayai dibunuh oleh suaminya sendiri.

Dalam kejadian yang berlaku di desa Trias Estate Desa Tridaya, Tambun Selatan itu, Suaminya Amirul 25 tahun mengaku telah membunuh isterinya Astuti 25 tahun kerana kesal isterinya belum mengandung walaupunpun sudah 3 tahun berkahwin

Selain itu mangsa juga dikatakan turut mengejek suaminya dengan mengatakan suaminya tidak memiliki sperma yang untuk menghasilkan anak.
Menurut suspek yang memberikan keterangan dimahkamah, mangsa lah yang sebenarnya mandul.
Katanya sebelum kejadian, mereka sedang mengadakan hubungan intim sebelum berlaku perang mulut antara dia dan isteri.
Suspek yang geram terus mengambil gunting yang tidak jauh dari tempatnya terus menikam kedalam kemaluan mangsa beberapa kali hingga mengalami pendarahan dan maut.
Dihadapan hakim mahkamah Amirul nampak menyesal namun katanya isterinya patut mati kerana tidak mampu memberikan keturunan padanya selain dari mangsa dikatakan suka mengejeknya tidak memiliki kekuatan untuk menghasilkan anak.

Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close