Rangkuman Sumber Berita

Tuesday, 21 March 2017

"Kami BERCINTA sejak umur anak sy berusia 12 tahun...bermula dr syg biasa hingga ke rasa seperti KEKASIH...lebih mengujakan, cinta sy tak bertepuk sebelah tangan, sy tak rela lihat ANAK LELAKI sy bercinta dgn wanita lain.


"Kami BERCINTA sejak umur anak sy berusia 12 tahun...bermula dr syg biasa hingga ke rasa seperti KEKASIH...lebih mengujakan, cinta sy tak bertepuk sebelah tangan...sy tak rela lihat ANAK LELAKI sy bercinta dgn wanita lain..."

Viralnya seorang remaja menikah dengan janda 67 tahun sedikit banyak telah mengejutkat laman media sosial baru baru ini,namun bagaimana pula dengan anak yang menikah dengan ibu kandung sendiri?
Hal inilah yang berlaku di Ambon,menurut sumber Berita teratas.com katanya ibu berusia 40 tahun yang dieanali sebagai “Betty ” tidak rela jika anak lelakinya Ridawa 19 jatuh cinta kepada wanita lain.
Mereka pun memutuskan untuk menikah atas dasar suka sama suka,dimaklumkan Betty sudah pun mengandung anak dari anak kandungnya sendiri.
Selain itu keduanya diketahui sudah menjalin cinta sejak anaknya  berusia 12 tahun.
Menurut betty dia merasa kesunyian semenjak suaminya meninggal,anak lelakinya pula memiliki iras wajah ayahnya.
Ia kemudian mulai memupuk perubahan rasa sayang dari anak ke kekasih,lebih mengejutkan apabila cinta tidak bertepuk sebelah tangan.
Sejak dari pada itu keduanya menjalin hubungan cinta hingga mereka memutuskan untuk menikah secara senyap senyap.
Bagaimanapun rahsia itu terbongkar apabila perut betty semakin membuncit,sejurus itu ketua kampung dusun mereka menetap memutuskan untuk menghalau keduanya.
Hingga kini,info pasangan ibu dan anak itu tidak diketahui sejak dari pada itu.

Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close