Rangkuman Sumber Berita

Saturday, 18 March 2017

Lelaki ni digelar lelaki idaman wanita kerana mempunyai sesuatu yang luar biasa yg pasti membuatkan ramai wanita akan jatuh hati kepadanya. Korang boleh tengok dan nilaikan sendiri.

metroviral.blogspot.my






Antara ciri-ciri lelaki kacak idaman wanita yang memang kita sedia ketahui ialah hensem, macho, matang, gentleman, baik hati, kuat pegangan agama, sweet, romantik dan sebagainya. Jika diberikan pilihan, kaum wanita pasti mahukan lelaki kacak, hensem dan baik hati sebagai pasangan hidupnya bukan? Mungkin agak sukar untuk mencari lelaki yang mempunyai semua ciri-ciri di atas bukan? Malah mungkin ada yang berpendapat lelaki seperti itu hanya wujud dalam watak drama atau filem sahaja.

Jika dulu kami pernah membuat entri tentang lelaki kacak menerima wanita gemuk sebagai kekasih, kali ini satu lagi pasangan kekasih di Malaysia ini mendapat perhatian orang ramai di social media disebabkan teman lelaki atau si boyfriend yang sangat sweet dan romantik. Kalau anda tidak percaya, apa kata anda tengok sendiri status dan bukti lelaki ini layak dikatakan antara lelaki kacak idaman wanita.
Lelaki Kacak Idaman Wanita Seperti Ini?
Dear my future wife…
Inikah Lelaki Kacak Idaman Wanita Seperti Ini
Sweet tak si boyfriend ni?
Inikah Lelaki Kacak Idaman Wanita
Hadiah untuk dia yang dicintai…for you baby
Inikah Lelaki Kacak Idaman Wanita Seperti Ini
Hari demi hari, you semakin cantik..
Ciri-ciri Lelaki Kacak Idaman Wanita Seperti Ini
I tak pernah bosan bila bersama awak
Ciri-ciri Lelaki Kacak Idaman Wanita Seperti IniCiri-ciri Lelaki Kacak Idaman Wanita Seperti Ini
Bila rindukan u, saya hanya mampu tengok gambar awak
Ciri-ciri Lelaki Kacak Idaman Wanita
U deserved all this kerana u telah mengubah hidup saya menjadi lebih baik
Ciri-ciri Lelaki Kacak Idaman Wanita
Sayang, I’ll always love U
Ciri-ciri Lelaki Kacak Idaman Wanita
Macam mana? Memang sweet kan si boyfriend dia ini, memang ada ciri-ciri lelaki idaman wanita kan? Sebenarnya ada banyak lagi status ayat sweet daripada si boyfriend ini, ini cuma sebahagian kecil sahaja sebenarnya tapi sudah cukup untuk menggambarkan yang dia memang seorang kekasih yang sweet.

Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close