Rangkuman Sumber Berita

Tuesday, 7 March 2017

Makk.. sakit makk.. along janji tak bagitau abah... makkk tolonggg..." Lalu Ibu Pukul Anak Sampai Mati..? ,,,,, Tak Sanggup nak tengok.. Masih ada ibu berkelakuan beruk di dalam dunia ini.. Sungguh kejam!! Kongsikan..Semoga cerita ini memberi manfaat pada kita semua..

Makk.. sakit makk.. along janji tak bagitau abah... makkk tolonggg..." Lalu Ibu Pukul Anak Sampai Mati..? ,,,,, Tak Sanggup nak tengok.. Masih ada ibu berkelakuan beruk di dalam dunia ini.. Sungguh kejam


metroviral.blogspot.my

  MUNGKIN itu yang diperkatakan anak itu kepada wanita berkenaan...

  Anak tercungap-cungap dah nak hampir mati diterajang ibu di kepala mula viral di laman s0sial.  %^vide0 kanak-kanak dibawah umur di buli dengan kejam 0leh beberapa 0rang menjadi viral di media s0sial.

Selain dari pada di tampar dan juga di tentang,mangsa juga turut di ikat denga tali.

  Tak cukup dengan itu si pembuli juga memasukkan sebatang r0k0k yang berapi kedalam baju kanak-kanak tersebut,sehingga mangsa menjerit kesakitan dan menangis. Kanak-kanak yang menjadi mangsa cuba meminta simpati untuk di kasihani namun  si pembuli kembali menendang tanpa sedikit pun rasa kasiahan,

  L0kasi kejadian belum dapat di pastikan dari suara percakapan dalam vide0 tersebut,vide0 berkenan berlaku di luar negara,tapi apapun vide0 itu telah menjadi viral dan sangat-sangat mengganggu em0si masyarakat yang perihatin.

  Kata se0rang pengguna s0sial; jika saya berada di tempat kejadian sungguh saya akan men0l0ng anak ini walau apapun yang terjadi.

  vide0 yang disebarkan  menadapat 7,732,703 paparan dan 155,564 k0ngsian serta 98,515 like.
 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close