Rangkuman Sumber Berita

Thursday, 2 March 2017

PANAS!! Makin di cabar makin berani pula Nora ni kan? Dah diri sendiri berani nak berpenampilan seksi, rasa memang patut pun dicabar peminat supaya 'berbog3l' dilaman Instagram..

Nora Danish Dicabar Peminat Supaya Berbogel Dilaman Instagram

‘Hot Mummy’ Nora Danish ni memang tak sah kalau tak cantik. Memang patut pun dapat gelaran ‘hot mummy’.

Setiap kali mesti tampil dengan penampilan yang cantik dan bergaya, siapa saja yang tengok pun terasa ‘hot’.

Nora Danish Dicabar Peminat Supaya Berbogel Dilaman Instagram

Netizen panas sebab tengok penampilan Nora yang seksi tu ke? Rasanya Nora dah cukup lali bila menerima komen lucah dari peminat di laman sosial beliau.

Dah diri sendiri berani nak berpenampilan seksi, rasa memang patut pun Nora terima komen lucah dari peminat. Terkini, Nora ada muatnaik beberapa keping gambar yang ‘terlajak’ seksi untuk tatapan peminat.

Kami yang tengah scroll akaun Instagram pun terkejut, bila tengok gambar yang dimuat naik oleh Nora tu. Sekali tengok macam Nora tak pakai baju, warna baju ‘nude’ warna kulit Nora dan ketat, buatkan kami sangka yang Nora tak pakai baju.

Nora Danish Dicabar Peminat Supaya Berbogel Dilaman Instagram

Dua kali tengok baru nampak Nora masih lagi pakai baju, cuma baju ketat sampai nampak bentuk buah dada. Memang mencuri tumpuan betul ‘buah dada’ Nora, ramai lelaki kat luar sana yang tak senang duduk.

Ingatkan dah terima banyak komen lucah, Nora akan kurangkan muatnaik gambar seksi. Tak lama lepas itu, Nora muatnaik sekeping lagi gambar seksi. Makin di cabar makin berani pula Nora ni kan?

Uolls lepas ni cabar Nora untuk berbogel pula la, mana tahu Nora sahut cabaran uolls. Tak lama selepas menerima kritikan yang semakin banyak di Instagram beliau, Nora telah nemuat naik status :

Nora Danish Dicabar Peminat Supaya Berbogel Dilaman Instagram


“Dah penat kan? Dah jom tido.”

Satu ungkapan yang ‘makan dalam’ buat peminat yang mengkritik dan meninggalkan komen lucah pada gambar Nora.


Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close