Rangkuman Sumber Berita

Saturday, 15 April 2017

Sudah Tiga Kali Ganti Suami Kerana Tiada Yang Kuat Di Ranj@ng..Rupa-rupanya ini sebabnya macam mana dia kuat..Wanita bernama Tania yang dikenali dengan nama aneh "Si T0ket Jumbo" telah menghebohkan dunia maya akhir bulan lalu kerana membuat pengakuan bahawa tiga suaminya tidak mampu melayani n@fsunya di atas katil.

Berita itu di siar melalui surat kabar berbahasa madura bertajuk "Geus Tilu Kali Ganti salaki euweuh Anu Kuateun" (Sudah tiga kali ganti suami kerana tiada yang kuat).

Ekoran daripada pengakuan itu ramai netizen yang mencabar Tania menjadikannya sebagai suami berikutnya.

Akhabar itu menulis bahawa Tania sebenarnya adalah berasal dari Bandung yang merupakan Tenaga Kerja Indonesia (TKI) di Malaysia sebelum menjadi TKI Di Hongkong.

Tania yang terpaksa 3 kali berganti suami kerana tidak ada seorang pun yang mampu mengimbangi nafsunya bir@hinya.

Tania mengatakan bahawa ketiga-tiga suaminya diseksa dan kepenatan saat bermadu kasih, katanya menggambarkan keadaan ketika itu bersama bekas-bekas suaminya.

"Saya tidak meminta bekas suami-suami saya menceraikan saya, mereka yang mahu bercerai kerana mengaku tidak tahan dengan saya.

"Saya sangat berharap suatu hari nanti tuhan mempertemukan saya dengan lelaki yang benar-benar perkasa setiap saat," tambahnya lagi.Netizen yang ingin tahu bagaimana keupayaan si Tania ketika dir@njang tidak berhenti-henti untuk melontarkan cabaran. Namun sebahagiannya menganggap perkara seperti ini tidak perlu diviralkan dan dihebohkan dimedia sosial.

"Kalau dah tiga suami tak ada yang tahan lama jangan ditinggalkan. Ambik je batang cangkul yang besar sodok terus sampai mampus," komen salah seorang pengguna media sosial.

Share:

0 comments:

Post a Comment

Like Us Also

Like Us

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Pages

Blog Archive

Powered by Blogger.

Copyright © BloG Telor Di Basuh | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

Like,Share dan Klik (X) Untuk Baca Button Close